• +90 555 817 66 97
Bilet Al

Kos Adası Kapı Vizesi

**Sayın Yolcularımız; Kapı Vizesi, Yunanistan Makamlarınca Yunan Adalarına kolay ve formalitesiz bir şekilde girebilmeniz için sunulmuş bir imkandır. Verilen vize, tek girişli Schengen Vizesi olup Yunan adalarına yapmayı planladığınız (maksimum 7 gün geçerli olabilen) seyahatleriniz için geçerlidir.

**Kapı vizesi başvurunuz tarafımızca seyahat edeceğiniz adanın ilgili birimine girişinizden istenilen gün kadar önce iletilecektir. Adaya vardığınızda personelimizin yönlendireceği Gate Visa birimine bireysel olarak sıraya girerek müracaat etmeniz gerekmektedir. Lütfen normal vizeli yolcularla aynı sıraya girmeyiniz. Görevli personelin yönlendirmelerine uyunuz. Kapı Vizesi alma işlemi Yolcu yoğunluğuna göre uzun sürebileceğini dikkate alınız. SelinTurizmin bu bekleme sürelerinden dolayı bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Vize Merkezine tarafımızca adınıza yapılan başvurunuzun kabul edilmemesi veya onaylanmaması halinde yada Müracaatınız kabul edilip adaya vardığınızda Vize verilmemesi durumda Selin Turizmin bir sorumluluğu bulunmamakla beraber Vize bedelinin iadesi mümkün değildir.

**Kapı vizesi ile seyahat edecek olan yolcuların aşağıdaki belgeleri acentemize seyahat edecekleri tarihten istenilen süre kadar önce ulaştırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Belgeleri sunulan yolcuların kesin olarak tur tarihinde seyahat etmeleri gerekmektedir. Belgeleri sunulan ve gelmeyen yolcuların vize ücretleri ve satın aldıkları tüm servisler ( feribot biletleri ve otel konaklamaları ) yanacaktır.

  • Evrakların, yolcunun gidiş tarihinden 4 gün öncesinden mutlaka Bodrum Castle Port'daki adresimize gönderilmesi gerekmektedir.

  • Vize başvurusundan RED cevabı alan yolcuların ücretleri iade edilmez.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları eğer pasaportlarında Kuzey Kıbrıs Girişi Damgası mevcut ise Yunanistan Hükümetinin uyguladığı politik sebeplerden dolayı Yunanistan’a ve Yunan Adaları’na giriş yapamayacaklardır.

  • 2 Mayıs – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında uygulanacak olan Kapıda Giriş Vizesi Programı kapsamında, Yunanistan’a girişte Yunan pasaport polisince her yolcudan parmak izi alınmaktadır. Yine Yunanistan Resmi Makamlarından alınan bilgiler doğrultusunda parmak izi alındıktan sonra her bir kişi için minimum ½ saat bekleme söz konusudur ki bu süre yolcu yoğunluğuna göre 3-4 saat gibi uzun bir süreye de çıkabilmektedir. Dolayısıyla Yunanistan’a girişte alınan parmak izi akabinde doğabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir. Kapıda Giriş Vizesi ile Yunanistan’a seyahat eden misafirlerimiz peşinen bu gecikmeleri kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder.

Kapı Vizesi için Gerekli Evraklar

Kapıda giriş vize programı için başvuru yapan Türkiye Cumhuriyeti, Beyaz Rusya (Belarus) ve Rusya vatandaşlarının aşağıda istenen belgeleri iletişim sayfamızdaki adresimize elden, posta veya kargo yolu ile seyahat tarihinden 4 iş günü önce tarafımıza ulaştırması gerekmektedir.

  • En az 6 ay geçerli pasaportun fotoğraflı sayfasının fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş biyometrik fotoğraf (arka fonu beyaz)
  • Elektronik ortamda doldurulmuş vize başvuru formu
  • Konfirmasyonlu otel rezervasyonu formu
  • Gidiş-dönüş gemi bileti
  • Güncel banka hesap cüzdan fotokopisi
  • Vize ve acente hizmet harcı
  • Sadece Kos başvurularında kimlik fotokopisi
Özel Notlar:
  1. Günübirlik ziyaretler için otel rezervazyonu talep edilmemektedir.
  2. Gidiş – dönüş feribot bileti şirketimizden satın alınmalıdır.
  3. Vize ve acenta hizmet bedeli 60 €uro’dur.
    0 - 12 yaş çocuklardan sadece 30 €uro hizmet bedeli alınmaktadır.
    Çocuk 12 yaşını 1 gün bile doldurduysa tam ücret alınır.

 Başvuru Formu Doldurulurken Dikkat Edilecek Hususlar

  • Başvuru formu bilgisayar ortamında ve büyük harflerle doldurulacaktır.
  • Formun altına ıslak imza atmak mecburidir.
  • Kesinlikle Türkçe karakterler (ç,ğ,ı,ö,ş,ü, Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü) kullanılmayacaktır.
  • Türkiye yerine TURKEY yazılacaktır.
  • Yunanistan yerine GREECE yazılacaktır.
  • Vatandaşlık bölümüne TURKISH yazılacak (TC - TR - Türkiye - Türk v.s. olmayacak)
  • Meslek ve/veya sahibi olduğu iş ünvanı İngilizce olarak yazılacaktır.
  • Mesleği ev hanımı olanlar İngilizce olarak (house wife) yazacaklardır.
  • 0-12 yaş çocuklar içinde aynı evraklar geçerli olup, vize ücreti toplam 30 €'dur.


Vize ile ilgili yardıma ihtiyacınız olan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Selin Turizm Bodrum/                                                                 

Adres: Çarşı Mah.Barış Meydanı No:26 Bodrum/Muğla

İlgili Kişi : Mehiy DALGIÇ

E-mail: info@feribotbiletleri.net

Telefon:+90 555 817 66 97